Buitenplaats Holten - Verhuur

Terrace lodge 4 | pers.

Availability and Price
 

Location

 

Amenities

Bathroom

 1. Sanitary facilities: Douche, toilet en wastafel

Kitchen

 1. Complete kitchen inventory
 2. Stove
 3. Fridge/freezer
 4. Filter coffee maker
 5. Microwave

Living area

 1. Flat screen TV

Outdoors

 1. Near The Holterberg
 2. Parking at the accommodation
 3. Directly on the waterfront
 4. Terrace with terrace furniture
 5. Garden

Pets

 1. Pet-free

General

 1. Central heating
 2. non-smoking
 3. Free WiFi

Bedroom

 1. Number of beds: 4
 2. Bedrooms: 2

Number of bedrooms

 1. 2 bedrooms
 

Description

Terrace lodge for 4 guests

Be surprised by this beautiful chalet. When entering, you will be surprised by the space and frivolity of the interior. The spacious, cozy living room with casement garden doors provides alle space for relaxation. In the luxurious kitchen, equipped with dishwasher, microwave, stove and fridge, it is a delight to cook. Your holiday bungalow has 2 beautiful bedrooms and, of course, a luxuriously furnished bathroom with shower cubicle, bathroom cabinet and design radiator. The holiday bungalow is located on a beautiful parcel with playfully landscaped garden, sun terrace and your own parking space. In short, ultimate enjoyment!

 

13 reviews


 1. 8.5

  Mooie moderne lodge op een heerlijk rustig kleinschalig park. Genoeg te doen in de omgeving en bij mooi weer is het zwembad ideaal voor de kleine gasten.

  August 2022 - remco c.

 2. 9

  Heerlijk rustig

  July 2022 - Pieter A.

 3. 9

  No review left

  July 2022 - Ans v.

 4. 9

  Het huisje was goed verdeeld met een grotere woonkamer en kleinere slaapkamer. De omgeving was mooi en fijn gelegen voor evt bezoek aan de winkel.

  October 2021 - Celine R.

 5. 9.1

  No review left

  October 2021 - Kilian Z.

 6. 9.6

  Mooie locatie, rustig plekje aan het water, dat was echt op en top genieten. Wij hadden huisje nr 9, huisje en park hebben de perfecte ligging. Een mooi park op korte afstand van restaurants, bossen, natuur, centrum en ideale wandel en fietsroutes. Wij komen graag nog een keer terug en raden iedereen het aan. Ook per mail zijn we goed op de hoogte gehouden over updates. En een ideaal sleutelsysteem

  August 2021 - S V.

 7. 8.9

  Mooie omgiving. Leuk dat we aan het water zaten met mooie waterlelies. Park was schoon en rustig.

  August 2021 - patty v.

 8. 8.4

  Huisje nr 9, prachtige ruime ligging aan het water, volop zon en schaduw .Top Een traktatie bij aankomst, zeer smakelijk en nog nooit eerder gehad. Heel verrassend.

  July 2021 - Cornelis M.

 9. 8.2

  Rustig park en omgeving Sallandse Heuvelrug is prachtig. Wij zaten in Salland 4 huisje, gezellige ligging. Wij zijn benieuwd naar de verbouwingen, mooie nieuwe lodges en ook de lodgetenten lijken ons leuk. Aangezien door corona in de omgeving veel dingen niet open waren, komen we zeker nog een keer terug, er is zoveel te doen in de omgeving !

  May 2021 - Nicole M.

 10. 8

  Gezellige inrichting, prima keuken en badkamer.

  April 2021 - Suzanne M.

 11. 9

  Mooi huisje, enorm veel te doen in de omgeving.

  April 2021 - Maurice B.

 12. 9.3

  Mooi huisje en ligging aan het water perfect. We hadden de pech dat het slecht weer was dus de fietsen thuis gelaten maar voldoende kunnen wandelen.

  March 2021 - Gerrit A.

 13. 7.4

  De huisjes zien er erg netjes en nieuw uit, leuk aan de vijvers gelegen. Omgeving super mooi, de sallandse heuvelrug, prachtige natuur. Vriendelijke mensen.

  March 2021 - Ilona S.