• Small-scale holiday park Overijssel
  • Holiday park with outdoor pool Sallandse Heuvelrug
  • De Holterberg
  • Living room for coffee, tea and soda

Holidaypark Holten

Our holiday park Buitenplaats is located in Holten. Holten has always been an attraction for holidaymakers. This is due to a combination of the Salland hospitality and nature what the area has to offer. If you are looking for a holiday park in Holten that has both to offer then Buitenplaats Holten is the right place for you. You'll be on the Holterberg from our beautiful park in the nature of Salland  in no time.The holiday park borders Holten and Rijssen where you can go shopping, relax at a pub and much more.

Check availability and pricing
 

Verblijven op ons bungalowpark in Holten

De vakantiehuisjes op ons bungalowpark in Holten zijn van hoogstaande kwaliteit zodat je heerlijk tot rust kunt komen. Ze zijn compleet ingericht om je een huiselijk gevoel te geven vanaf het moment dat je binnenstapt. De vakantiehuizen geven ruimte aan 2 tot 6 personen. Verder zijn ze uitgerust met boxspringbedden zodat je een goede nachtrust ervaart. Het woonkamergedeelte is ingericht met een gezellige zithoek die onder andere beschikt over een flatscreen tv. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en designradiator. Ook beschikken de huisjes op ons vakantiepark in Holten over wifi. De ruime tuin bij de huisjes beschikt over een terras met terrasmeubilaur van waar je een heerlijk uitzicht op de vijvers hebt.

Faciliteiten bij Buitenplaats Holten:

🏊  Buitenzwembad
☕  Gemeenschappelijke huiskamer voor een kopje koffie of om een boekje te lezen
🥐  Ontbijtservice van Pasen tot en met september
🧒  Speeltuin voor de kinderen
🐐  Kinderboerderij

Omgeving van ons vakantiepark in Holten

Tijdens jouw vakantie in Holten hoeft je je niet te vervelen. Het park ligt namelijk op de grens van Salland en Twente, aan de voet van de Holterberg wat een deel uitmaakt van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Op de Holterberg kun je heerlijk fietsen en wandelen door de prachtige natuur. Zo kent het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug prachtige heidevelden die in augustus in bloei staan en afgewisseld worden door bossen. Midden door de natuur van Salland en Twente kronkelt de Regge, waarlangs mooie wandel- en fietsroutes liggen. Ook kun je op deze rivier een fluisterbootje huren.

De stad in vanaf ons bungalowpark in Holten? Het centrum van Rijssen ligt op ongeveer 4 kilometer afstand. Hier kun je naar hartenlust winkelen. De verschillende winkels bieden een brede keuze uit mode en lifestyle en wanneer je uitgewinkeld bent dan kun je uitrusten bij één van de horecagelegenheden. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark nabij Rijssen is Buitenplaats Holten een aanrader.

Liever een dorp verkennen? Op 3,5 kilometer afstand ligt het centrum van Holten. Hier kun je plaatsnemen op één van de gezellige terrasjes en de Sallandse gastvrijheid ervaren of heerlijk eten in één van de bistro’s, lunchrooms, grand cafés of restaurants.

Book your holiday in Holten