Fiets4daagse

Van 1Ā september tot en met 4Ā september 2020 vindt deĀ ReggestreekĀ Fiets4Daagse plaats. Tijdens deze fietsvakantie fiets jeĀ door de prachtige natuur van de Reggestreek in Overijssel. Overijssel is deĀ fietsprovincie van NederlandĀ dus dat belooft wat!

De routes

De startplaats van de fietsroutes is bij het Mƶlke. Tijdens het fietsen ontdek jeĀ Twente en Salland. Je zult langs De Regge fietsen, het riviertje wat door omliggende dorpen heen stroomt en waaraan de Reggestreek zijn naam te danken heeft. JeĀ krijgt de bossen en uitgestrekte heidevelden te zien van onder andere hetĀ Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. En onderweg kom jeĀ langs verscheideneĀ bezienswaardighedenĀ zoals de Enterse zomp, de pelmolen, een authentieke ijsboerderij waar jeĀ heerlijk ijs kunt halen en biologische boerderijen met het indrukwekkende Black Angus ras koeien.

Fietsen met GPS

Het is mogelijk om de fietsroutes via GPS te doen, dit zorgt natuurlijk voor een net wat andere ervaring als de standaard Fiets4Daagse. De GPS fietsroutes zijn gelijk aan de fietsroutes zonder GPS en jeĀ zult dus niks missen van de prachtige natuur en bezienswaardigheden. Heb jeĀ nog geen ervaring met GPS fietsroutes? Dat is geen probleem WayPoint in Notter geeft workshops en leent GPS toestellen uit.

Fietsen met GPS

Het is mogelijk om de fietsroutes via GPS te doen, dit zorgt natuurlijk voor een net wat andere ervaring als de standaard Fiets4Daagse. De GPS fietsroutes zijn gelijk aan de fietsroutes zonder GPS en jeĀ zult dus niks missen van de prachtige natuur en bezienswaardigheden. Heb je nog geen ervaring met GPS fietsroutes? Dat is geen probleem WayPoint in Notter geeft workshops en leent GPS toestellen uit.