Buitenplaats Holten - Verhuur
Buitenplaats Holten

Oak Lodge with hot tub I 4 people

Availability and Price
 

Location

 

Amenities

Type of stay

 1. Holiday homes with wellness

Bathroom

 1. Sanitary facilities: Douche, toilet en wastafel
 2. Hot tub

Children

 1. Possibility to replace a bed for a cot
 2. A WiFi connection to watch Mickey Mouse

Bedroom

 1. box spring mattresses
 2. 2 Bedrooms

Kitchen

 1. Dishwasher
 2. Microwave oven
 3. Nespresso coffee machine
 4. Cooktop
 5. Complete kitchen inventory
 6. Fridge/freezer

Living area

 1. Smart TV
 2. French doors to the garden

Outdoors

 1. Parking at the accommodation
 2. Spacious place with fine garden
 3. Terrace with terrace furniture
 4. Book your favorite spot while booking online

Pets

 1. Pet-free

General

 1. non-smoking
 2. Free WiFi
 

Description

Beautiful wooden cottage with hot tub

This spacious cottage is cozy and modern and features a lovely hot tub, for optimal relaxation during your stay. The living room is cozy and fully equipped. You sleep comfortably in the lovely double bed or in the fine single beds, under soft sheets. You stay nicely in the extension of National Park the Sallandse Heuvelrug, so you wake up by the singing of the birds outside. This cottage has nice outdoor space and its own hot tub, so you can enjoy the outdoors at your cottage as well. TIP: Order a regional breakfast with your booking! ☕️

 

32 reviews


 1. 7.5

  Mooie omgeving

  March 2023 - Simon M.

 2. 9.1

  Het huisje heeft alles wat je nodig hebt. Oven magnetron vaatwasser stort douche en toilet apart en natuurlijk de heerlijke hottub. De omgeving is er mooi en het het park schoon rustig en mooi

  March 2023 - Dion W.

 3. 8.9

  Gezellig huisje, leuke ontvangst en genoeg te doen in de omgeving.

  March 2023 - MPM W.

 4. 8.4

  Het huis was nieuw en comfortabel. Om de hottub aan krijgen duurde het best lang (4 uur). De dagen daarna was het makkelijker omdat het water op temperatuur bleef. Verder wel een fijne hottub. Door de sneeuw niet veel van de omgeving gezien.

  March 2023 - Jeff S.

 5. 10

  De hottub was geweldig

  March 2023 - Daniel L.

 6. 9.6

  Het weekend was een cadeau voor mijn man en was overtuigend langs de hele lijn! De hottub was heerlijk en rustgevend. Het duurde even voordat het warm werd, maar het gevoel nooit in warm water te baden bij de temperaturen buiten was heerlijk! De uitrusting is zeer aantrekkelijk, vooral de keuken! De flat was ook goed schoongemaakt en leek over het algemeen van hoge kwaliteit.

  January 2023 - Domenik S.

 7. 9.1

  Top park in een mooie omgeving. Genoeg privacy.

  January 2023 - Schnieders L.

 8. 8.7

  Genoten van de heerlijke hottub en het nieuwe schone huisje.

  January 2023 - Madelon K.

 9. 8.9

  No review left

  December 2022 - Arina D.

 10. 8.4

  Zeer moderne inrichting, tevens hygiënisch. De hottub heeft echt een toegevoegde waarde tijdens het verblijf. Fijne service voorafgaand je vakantie bestemming per e-mail. Duidelijke uitleg en voor iedereen begrijpbaar.

  December 2022 - Femke B.

 11. 9.3

  Prachtig huisje met de stijl dat perfect bij ons past. De hottub is een heerlijke manier om na een lange wandeling op de prachtige Sallandse heuvelrug lekker op te warmen. De grote televisie was top om de wk wedstrijd op te kijken. De badkamer was ruim. De e-mail marketing is echt geweldig. Vaak gelachen.

  December 2022 - Didier V.

 12. 8.4

  We waren hier met een paar vriendinnen. Heerlijk huisje met hottub. Er ligt voldoende hout om het hele weekend te genieten. Huisje is mooi en gezellig ingericht, ruim opgezet. We zijn lekker tot rust gekomen. Een plekje om te onthouden!

  December 2022 - Chanel v.

 13. 9.4

  De huisjes zijn hartstikke fijn en modern. De keuken is van alle gemakken voorzien, de bedden sliepen fijn, heerlijke douche en de hottub was geweldig! Rustige en stille omgeving, wij zijn weer helemaal opgeladen!

  December 2022 - Diewertje M.

 14. 8.4

  Erg mooie omgeving, leuk huisje en voldoende privacy. Informatie vooraf was erg handig en duidelijk. Fijn dat er benodigdheden waren voor afwassen en handdoeken in de badkamer.

  November 2022 - Louise v.

 15. 9.6

  De omgeving is top, de tip van fietsverhuur is perfect. Prachtige wandeling is natuurlijk ook niet verkeerd Het huisje is top! Bij de tips staan dan ook nog aandachtspunten.

  November 2022 - Bart J.