Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

496 reviews
  1. 8.3

    No review left

    February 2024 - Rick B. stayed in Panorama Wellnesslodge | Hot tub, sauna and bath | 2 persons 

  2. 7.8

    Naast de bossen en heiden en tussen leuke steden.

    February 2024 - Rob Willem V. stayed in Panorama lodge with wellness | 2 persons 

  3. 8.3

    Het huisje was enorm sfeervol en voelde daardoor al snel als thuiskomen. Het werd schoon en verzorgd opgeleverd. De koffiecupjes, schoonmaaksetje, het zeepje en het minisetje met shampoo en douchegel geeft een leuk welkom. Het bed was strak opgemaakt. Er is 2 x telefonisch contact geweest met het personeel. Complimenten voor hoe zij reageren op ons. Heel fijn!

    February 2024 - Carola v. stayed in Oak Lodge with hot tub I 4 people 

  4. 8.1

    Het huisje was heel schoon en netjes De koffie was lekker We hebben een super fijn weekend gehad Inchecken is goed geregeld met het sleutelkastje

    February 2024 - Anouk V. stayed in Panorama Wellnesslodge | Hot tub, sauna and bath | 2 persons 

  5. 8.3

    Mooi sfeervol huisje en met de hottub erbij ... echt vakantie!

    February 2024 - Ingrid B. stayed in Panorama Lodge with hot tub | 4 people 

  6. 7.4

    Alle wellness in één huisje. Mooie inrichting.

    February 2024 - Norbert V. stayed in Panorama Wellnesslodge | Hot tub, sauna and bath | 2 persons 

  7. 8.3

    Zeer relaxed huisje met alle faciliteiten, waar het ons om te doen was.

    February 2024 - Wilco M. stayed in Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna and bath | 2 people 

  8. 8.6

    Omgeving is voor ons vertrouwt, we komen hier al jaren en zijn ook al vaker op dit park en het mölke geweest, dat zegt al genoeg! Huisje was fijn. Altijd netjes mails vooraf met de informatie over het park en het inchecken. Wij komen zeker nog terug.

    February 2024 - Tes J. stayed in Little white cabin | 4 people 

  9. 9.3

    No review left

    February 2024 - Juliane N. stayed in Panorama Wellnesslodge | Hot tub, sauna and bath | 2 persons 

  10. 10

    De ligging, de rust en het comfort

    February 2024 - Mario L. stayed in Simple cabin | 4 people 

496 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.