Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

385 reviews
  1. 8.5

    Die Lage am Wald und die Ruhe im Park

    April 2022 - Marcus S. stayed in Forest lodge | 6 pers. 

  2. 8.6

    Rustig park

    September 2022 - G.J. D. stayed in Forest lodge - 4 people 

  3. 8.3

    Leuke regio

    August 2022 - Maarten S. stayed in Oak Lodge I 4 p. 

  4. 8.7

    Top vakantie De hot tub was een leuke extra verassing. In de omgeving lekker kunnen fietsen. En met het fluisterbootje mee en een leuke snoek gevangen!

    September 2022 - Daan J. stayed in Oak Lodge I 4 p. 

  5. 7.9

    No review left

    September 2022 - Hennie v. stayed in Panorama lodge with wellness | 2 p. 

  6. 9.5

    Het is een mooie omgeving. Heerlijk rustig. We zijn heerlijk tot rust gekomen, en willen zeker volgend jasr terug komen

    September 2022 - Anneke S. stayed in Easy cabin | 6 pers. 

  7. 8.3

    Fijn om in een niet te groot park te kunnen verblijven, het was echt rustig. Het huisje ziet er goed uit en de omgeving is prachtig. Heel handig was het boekje met daarin een aantal tips voor dingen in de omgeving.

    September 2022 - Inger O. stayed in Forest lodge | 6 pers. 

  8. 10

    Het is ons vaste vakantie plekje! Elk jaar komen wij weer terug! Wat een heerlijke verblijf hebben wij weer gehad. We raden het iedereen aan ;)

    September 2022 - Selena W. stayed in Panorama lodge with wellness | 2 p. 

  9. 8.9

    Leuk park leuk huisje op en mooie plaats en lekker rustig zeker als je van rust houdt moet je op dit park zijn. En komen zeker nog een keer terug ūüĎć

    September 2022 - Jan K. stayed in Sunny cabin | 6 pers. 

  10. 7.8

    lekker rustig park omgeving schitterend het huisje prima

    September 2022 - piet d. stayed in Forest lodge - 4 people 

385 reviews
8.4

Our guests rate this accommodation with an average of 8.4.