• Comfortabele vakantiehuizen
  • Veel privacy en ruimte
  • Gelegen aan de Holterberg

Holiday Park Twente

Looking for a holiday home in Twente? Buitenplaats Holten is a bungalow park in Twente, between Rijssen and Holten. This holiday park is situated in Overijssel, in the middle of beautiful nature. The park is located at the Sallandse Heuvelrug.
 

Small-scale holiday park in Twente

Want to rent a holiday home in Twente? Buitenplaats Holten is a small-scale holiday park in Twente. The park has luxurious holiday homes, with a sunny terrace and spacious garden. These holiday homes are suitable for 4 to 6 persons. There is plenty of space since there are only 25 holiday homes, which means there is a lot of privacy.

 
 
 
 

De vakantiehuisjes op ons bungalowpark in Twente

Ons bungalowpark in Twente telt verschillende vakantiehuizen. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. De vakantiehuizen zijn modern en compleet ingericht en bieden dankzij de grote tuin veel privacy. Wanneer je op zoek bent naar nog meer luxe bieden wij ook vakantiehuisjes met wellness opties aan zoals een sauna, hottub en ligbad. In elke accommodatie kun je gratis gebruik maken van de wifi en parkeren bij het huisje. Ons kleinschalige vakantiepark in Twente beschikt over een speeltuintje, viswater en verwarmd buitenzwembad. Daarnaast is er ook een kinderboerderij op het park. Hierdoor vermaken zelfs de allerkleinsten zich uitstekend op ons park!

Buitenplaats Holten in het kort

  • Comfortabele vakantiehuisjes
  • Huisdiervriendelijke opties
  • Wellness mogelijkheden
  • Maximaal 6 personen
  • Veel privacy
  • Aan de Holterberg
 
 

Wat te doen in de omgeving van ons vakantiepark in Twente?

Tijdens een verblijf op ons bungalowpark in Twente hoef je je geen moment te vervelen, er is namelijk genoeg te zien in de buurt. Buitenplaats Holten ligt direct aan de Holterberg wat ervoor zorgt dat er talloze prachtige fiets- en wandelroutes in de buurt liggen om te verkennen. Ook per boot kun je de omgeving uitstekend verkennen dankzij de rivier De Regge. Huur een fluisterbootje en bewonder het prachtige landschap vanaf het water. Zit je liever langs het water? Een telling van Rijkswaterstaat heeft aangetoond dat er maar liefst 22 verschillende vissoorten rondzwemmen in De Regge, een ideale plek om de hengel uit te gooien dus! Ben je met de kids op vakantie? Breng dan zeker een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, een superleuk pretpark voor jong en oud!

Wanneer mogen we jou verwelkomen op ons vakantiepark in Twente?

Ons vakantiepark in Twente op de kaart📍