Buitenplaats Holten
Buitenplaats Holten

Slow Living

at holterberg

Vakantiepark in Holten

Panoramic lodges with wellness

You are happy in the meadow with these vistas

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

For real bon vivants

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Experience the weekend feeling every day!

Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten

Beautiful in every season!

Reviews

Carefree booking 💚
Free rebooking up to 7 days before arrival!

Reviews from our guests

Below is a selection of nice reviews from the past two years.

617 reviews
  1. 10

    Alles war perfekt

    July 2024 - Djamilja S. stayed in Panorama Wellness Lodge | jacuzzi, sauna and sunshower | 2 persons 

  2. 7.7

    De rust en omgeving

    July 2024 - Shirley B. stayed in Oak lodge | two ensuite bathrooms | 4 personen 

  3. 8

    Mooie rustige omgeving

    July 2024 - Geert R. stayed in Panorama Wellnesslodge | Hot tub, sauna and bath | 2 persons 

  4. 9.6

    Het huisje is van alle gemakken voorzien, bedden liggen prima. De omgeving is schitterend! Je kunt er prachtig mooi wandelen en fietsen.

    July 2024 - Fam K. stayed in Oak lodge | two ensuite bathrooms | 4 personen 

  5. 9

    Die Gegend ist wunderschön und ruhig

    July 2024 - Matthias K. stayed in Oak Lodge with hot tub I 4 people 

  6. 8.6

    Ze waren nog steeds aan het werk , op het park. Maar als dat klaar is, is het een mooi schoon park. Ligt vlak bij de bossen, waar je mooi kunt fietsen. Verder zijn er genoeg eetgelegenheiden in de omgeving

    July 2024 - Loltje V. stayed in Oak lodge | two ensuite bathrooms | 4 personen 

  7. 9

    De jaccuzi, sauna en de omgeving

    July 2024 - C.M.A B. stayed in Panorama Wellnesslodge | jacuzzi, sauna and bath | 2 people 

  8. 10

    Super mooie luxe huisjes, gezellig ingericht Heerlijke jacuzzi, sauna en IR douche. Bedden waren opgemaakt, allerlei welkomst pakketjes stonden er en er zit ook schoonmaak van het huisje bij. We werden heel vriendelijk geholpen en als er wat was, werd het meteen opgelost, echt top. Hele mooie omgeving om te fietsen, wandelen, leuke stadjes en markt. Veel te doen Canadese begraafplaats, Natuurmuseum, kajakken, fluisterbootjes en wat ook erg leuk was, was de elektrische loopfiets

    July 2024 - Jan M. stayed in Panorama Wellness Lodge | jacuzzi, sauna and sunshower | 2 persons (copy) 

  9. 9.6

    Het park ligt gunstig t.o.v. de vele fietsroutes en een aantal leuke plaatsen, dorpen in de omgeving. Met de auto zijn de wat grotere steden goed bereikbaar. Het huisje heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is voorzien van prima voorzieningen. De ligging van de huisjes ten opzichte van elkaar is prima en er is voldoende privacy. Mooie tijd gehad; ook als het weer wat minder is, is het goed toeven in het huisje en in de hele mooie omgeving.

    July 2024 - Han B. stayed in Tiny Cabin I 4 people 

  10. 8.4

    Huisje is van alle gemakken voorzien. Fijne douche, compleet. Omgeving biedt veel mogelijkheden.

    July 2024 - Janin S. stayed in Forest lodge I 4 people 

617 reviews
8.7

Our guests rate this accommodation with an average of 8.7.