Buitenplaats Holten - Verhuur
Buitenplaats Holten

Forest lodge I 4 people

Availability and Price

 Also very cozy when it's cold and wet outside
 Coziest spot on the park
 Located directly on the pond
 After staying here, you don't want to go home again

Locatie

Overijssel, Rijssen-Holten. Right on the Holterberg 🌳

 

Amenities

Bathroom

 1. Sanitary facilities: Douche, toilet en wastafel

Children

 1. Placing a crib is not possible

Bedroom

 1. box spring mattresses
 2. 2 Bedrooms

Kitchen

 1. Dishwasher
 2. Microwave oven
 3. Filter coffee maker
 4. Complete kitchen inventory
 5. Fridge/freezer

Living area

 1. TV

Outdoors

 1. Parking at the accommodation
 2. Spacious place with fine garden
 3. Terrace with terrace furniture
 4. Storage space for eg. bicycles or pram

General

 1. non-smoking
 2. Free WiFi
 

Description

The name says it all: a lovely cottage in the forest!

This spacious & luxurious vacation home has a very spacious and modern living room with a lovely corner sofa. The many large windows give you a beautiful panoramic view. The living room has French doors, so you can also enjoy the outdoor area. The spacious kitchen is equipped with a dishwasher er combination microwave. This vacation home in Holten has 2 separate bedrooms with box-spring beds. One bedroom has a large double bed, the other bedroom is equipped with single beds. The bathroom is spacious. TIP: Order a regional breakfast with your booking! ☕️🍳

 

65 reviews


 1. 8

  Prettig huisje voor twee personen. Fijn dat de mogelijkheid er was om op de eigen tijd te arriveren. Bij aankomst in het donker was het lastig dat de sleutelkluis niet makkelijk open ging, en er geen buitenlamp aan was. Het huisje was lekker gelucht, ramen op een kier, maar het was zeer koud buiten en duurde een tijd voordat het was opgewarmd. Daarna heerlijk warm. Fijn zo de bossen in kunnen lopen.

  January 2024 - T.E. v.

 2. 8.3

  Huisje is ruim van opzet en ligt dicht bij Rijssen, Holten en de Holterberg.

  December 2023 - Dirk W.

 3. 8.3

  No review left

  December 2023 - Peter S.

 4. 8.1

  Huisje was goed uitgerust met keukenspulletjes. Inrichting minimalistisch maar voldoende. Bank zat prettig. De omgeving is bosrijk en die is makkelijk te bereiken.

  December 2023 - Dominique B.

 5. 9.6

  Heerlijk rustig gelegen in een mooie omgeving, dichtbij Almelo en andere grote steden voor leuke uitstapjes, winkelen en eten. Verder zijn er diverse leuke wandelroutes in de buurt. En als er iets niet in orde is wordt het keurig en snel opgelost. In het huisje is alles aanwezig en de bedden liggen heerlijk, we hebben hele fijne dagen gehad

  December 2023 - Rina H.

 6. 8.7

  Mooi huisje, heerlijke bank, goede inrichting. Geen last gehad van de bouwwerkzaamheden. Fijn om zo vlakbij het huisje de weg over te steken en het bos in te wandelen. Heerlijk gegeten bij Davinci in Holten en vandaag gewandeld en geluncht op de Holterberg.

  December 2023 - Annemarie H.

 7. 7.8

  Mooi huisje, goed geoutilleerd. Goede bedden. Sleutelbeheer ging goed. Mooie omgeving. Rustig - geen last van werkzaamheden.

  December 2023 - Jacob T.

 8. 8.9

  Omgeving, deventer, bossen enz.

  November 2023 - Hans S.

 9. 9.3

  Het kleinschalige van het park vonden wij erg prettig. Ook de huisjes zijn mooi en heel leuk ingericht. De douche vonden wij ook erg ruim en dat is zeker een heel positief punt. Het was voor ons de eerste keer in de omgeving van Holten en we hebben er van genoten. We gaan ook zeker nog een keer terug om te wandelen en te fietsen en onze viervoeter vond het ook geweldig.

  November 2023 - J.F. d.

 10. 8.1

  Het huisje heeft een ruime woonkamer en fijne bedden. In de slaapkamers is ruim voldoende kastruimte. De douche is lekker ruim. Wij waren er in een natte november week, maar het huisje is heel snel lekker warm te krijgen! Er is genoeg ruimte om de huisjes en er is voldoende privacy. Zeker als de struiken straks volgroeid zijn. Het is een kleinschalig, beginnend park wat de rust ten goede komt. Hoewel het park geen receptie heeft (die zit in een park 10 minuten verderop) kan je ze altijd bellen en steeds werden we zeer vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan.

  November 2023 - Léon H.

 11. 8.3

  Mooi park in een mooie rustige omgeving. Het huisje is compleet ingericht en was heel schoon.

  October 2023 - Marian v.

 12. 8

  No review left

  October 2023 - P.W. T.

 13. 10

  lekker rustig park en niet zo groot, ook heel attent dat er een welkom-pakket met van alles in het huisje aanwezig was

  October 2023 - Ronald K.

 14. 8.3

  Rust en ruimte

  September 2023 - Dick B.

 15. 9.7

  Het huisje zag er echt heel netjes uit! Het hele park zag er ook erg netjes onderhouden uit. Wij hebben ontzettend genoten van de prachtige omgeving! Alles was verder duidelijk uitgelegd via de mail. Wij zijn erg tevreden!! Ga zo door!!! Even helemaal tot rust kunnen komen en genieten.

  August 2023 - Tamara H.