Opzoek naar een kleinschalig vakantiepark Overijssel? Op ons bungalowpark zijn ongeveer 25 moderne en ruime vakantiewoningen. De vakantiehuisjes zijn gelegen in een prachtige omgeving. Het bungalowpark ligt namelijk aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Dit is een nationaal park met bossen, heidevelden en veel verschillende fiets- en wandelroutes. Je loopt vanuit het park gelijk de Holterberg op! De Holterberg is het onderste gedeelte van de Sallandse Heuvelrug. Ideaal voor een lange wandeling met de hond, die natuurlijk ook van harte welkom is op Buitenplaats Holten.

Vakantiehuisje Holten

De vakantiehuizen op dit park zijn luxe en modern ingericht. Zo ben je onder andere voorzien van een vaatwasser en een mooie badkamer met designradiator. Ook hebben de bungalows een tuin met terras en/of veranda en eventueel uitzicht op het water. De vakantiehuisjes zijn geschikt van 4 tot 6 personen. Natuurlijk kun je ook meerdere huisjes boeken.

Kom je met een groep? Kook dan gezellig samen in de gezamenlijke Huiskamer. Dit is een groepsruimte die je kunt reserveren om samen te eten of spelletjes te doen. De huiskamer ligt aan een zonnig terras. Pak een glas fris of een kop koffie uit de huiskamer en geniet van de rust buiten op het terras.

Kinderen kunnen zich ook prima vermaken op dit bungalowpark aan de Sallandse Heuvelrug. Zo hebben we naast de huiskamer een verwarmd buitenzwembad. Ook is er een kinderboerderij en een kleine speeltuin op het park aanwezig.

Bungalowpark Sallandse Heuvelrug

Dit bungalowpark aan de Sallandse Heuvelrug leent zich uitstekend om een lange wandeling of fietstocht te maken in de omgeving. Geniet van de natuur en loop bijvoorbeeld de Liberation wandelroute. Op de Sallandse Heuvelrug is genoeg te zien. Naast de natuur is er namelijk ook de Canadian War Cementery, één van de grootste militaire begraafplaatsen in Nederland. Wil je meer te weten komen over de Sallandse Heuvelrug? Bezoek dan het Bezoekerscentrum de Sallandse Heuvelrug, in Hellendoorn. Aan dit Bezoekerscentrum ligt het Speelbos de Sallandse Heuvelrug, leuk voor de kinderen. Daarnaast is Avonturenpark Hellendoorn ook echt een aanrader voor kinderen. Dit pretpark ligt in dezelfde omgeving.

Als je echt zoekt naar een vakantiehuis Holten omdat je graag de directe omgeving wil verblijven, ben je bij Buitenplaats Holten ook aan het juiste adres. Buitenplaats Holten ligt namelijk vlakbij het dorp Holten, op slechts 4km afstand. In Holten heb je ook een speelbos, namelijk Speelbos Daantje Das. Geniet van de natuur en laat je kinderen lekker spelen in het bos! Ook is er in Holten een grote gezellige kinderboerderij: Kinderboerderij Dondertman. Naast het knuffelen van de dieren zijn er nog een aantal andere activiteiten voor de kinderen.

Naast de Sallandse Heuvelrug kun je ook heerlijk wandelen en fietsen in natuurgebied De Borkeld. Dit gebied ligt tussen Holten, Rijssen en Markelo. Buitenplaats Holten ligt precies Holten en Rijssen. Dichtbij Holten ligt de Reggestreek met rivier De Regge, waar je kunt vissen of bijvoorbeeld een fluisterbootje kunt huren. Bovendien kun je hier veel streekproducten proeven. Bekijk hier de vele mogelijkheden en bezienswaardigheden in de omgeving! Spreken deze faciliteiten en activiteiten je aan en wil je graag in Holten verblijven? Boek dan je vakantiehuis Holten bij ons.

 
Bekijk beschikbaarheid en prijzen
 
 
Bekijk vakantiewoningen