• Vakantiehuisjes aan de Holterberg
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Kleinschalig vakantiepark

Vakantiehuis in Holten

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Holten? Op ons bungalowpark liggen moderne en ruime vakantiewoningen, geschikt voor 2 tot 6 personen. Onze vakantiehuisjes in Holten zijn gelegen in een prachtige omgeving, aan de voet van de Sallandse Heuvelrug. Dit nationale park is bezaaid met bossen, heidevelden en veel verschillende fiets- en wandelroutes. Je loopt vanuit je vakantiehuisje in Holten zo de natuur in. De Holterberg is het onderste gedeelte van de Sallandse Heuvelrug. Dit natuurgebied is ideaal voor een lange wandeling met de hond, die natuurlijk ook van harte welkom is in een vakantiehuis in Holten.

 

Vakantiehuisjes in Holten

Onze vakantiehuisjes in Holten zijn luxe en modern ingericht. Zo beschikken de huisjes onder andere over een vaatwasser en een mooie badkamer met designradiator. Ook hebben de bungalows een tuin met terras en/of een veranda, waarbij sommige huisjes uitzicht hebben op het water. Kom je met een groep? Dan kan je meerdere vakantiehuisjes in Holten boeken. Kook dan gezellig samen in de gezamenlijke Huiskamer. Dit is een groepsruimte die je kunt reserveren om samen te eten of spelletjes te doen. De huiskamer ligt aan een zonnig terras. Kinderen kunnen zich ook prima vermaken als je een vakantiehuis in Holten boekt. Zo hebben we naast de huiskamer een verwarmd buitenzwembad. Ook is er een kinderboerderij en een kleine speeltuin op ons kleinschalige vakantiepark aanwezig.

Sfeerimpressie van een vakantiehuisje in Holten

Vakantiehuis in Holten aan de voet van de Holterberg

Als je zoekt naar een vakantiehuis in Holten omdat je graag de directe omgeving wil verkennen, ben je bij Buitenplaats Holten ook aan het juiste adres. Buitenplaats Holten ligt namelijk op slechts 4 km afstand van het dorp Holten. In Holten zijn er ook voor kinderen leuke activiteiten, zoals een speelbos en een kinderboerderij. Naast de Sallandse Heuvelrug kun je ook heerlijk wandelen en fietsen in natuurgebied De Borkeld. Dit gebied ligt tussen Holten, Rijssen en Markelo. Buitenplaats Holten ligt precies tussen Holten en Rijssen in. Dicht bij Holten ligt de Reggestreek met rivier De Regge, waar je kunt vissen of bijvoorbeeld een fluisterbootje kunt huren. Bovendien kun je hier veel streekproducten proeven. Een greep uit de activiteiten in de omgeving:

🚲  Fiets- en wandeltochten door de natuur

🌳  Speelbos de Sallandse Heuvelrug & Daantje Das

🎢  Avonturenpark Hellendoorn

🐐  Kinderboerderij Dondertman

🚣  Huur een bootje en vaar over de Regge

Ontdek de vele mogelijkheden en bezienswaardigheden in de omgeving van onze vakantiehuisjes in Holten. Spreken deze faciliteiten en activiteiten je aan en wil je graag in Holten verblijven? Boek dan je vakantiehuis in Holten bij ons!

 
Boek een vakantiehuis in Holten